Order Form

Salam hijabers

If your want to order, please fill up the order form and wait for our reply within 48 hours after you submit the order

ALL DETAILS ARE REQUIRED

SERIOUS BUYER ONLY

thank you

Name:
Email Address:
Address
Phone Number
Items Code
Quantity
Payment Methods
Willing To Pay
Willing to Wait for Our Reply Yes No
Suggestions and Comments
Agree with the Terms and Conditions Yes No
Create a web form here

Monday, 5 March 2012

Rayeesaa's Exclusive Shawl Express

Salam semua
this is our new design
ianya sesuai untuk sesiapa yang mahu bergaya dengan shawl tapi malas nak fikir mcm mana nak lilit shawl kan
senang sangat nak pakai
kami ada provide tutorial jugak

hope u guys like it ;)


easy to wear, just follow the steps =)

1) pakai macam biasa seperti dalam gambar

2) pinkan mcm biasa. sama jgk macam dalam gambar tuh

3) then u pusingkan shawl tu macam bersilang

4) lepas tu sarungkan mcm ala2 u pakai tudung siti tu

5) pinkan diatas kepala supaya ia tidak jatuh dan bergerak

6) betulkan sikit2 and then tadaaa. da boleh pegi jalan. hihi

p/s: shawl ni boleh buat macam2 style tau. kalau korang kreatif, boleh la try

selamat mencuba =D

code: RSE001
price: RM20 (include postage)
status: SOLD!


code: RSE002
price: RM20 (include postage)
status: SOLD!


code: RSE003
price: RM20 (include postage)
NOW: RM15 (FREE POSTAGE!)
status: AVAILABLE


code: RSE004
price: RM20 (include postage)
status: SOLD!


code: RSE005
price: RM20 (include postage)
status: SOLD!


code: RSE006
price: RM20 (include postage)
status: SOLD!

 
code: RSE007
price: RM20 (include postage)
status: SOLD!

No comments:

Post a Comment